انجیر به طور طبیعی چربی کمی دارد و حاوی مقدار ناچیزی است. انجیر حاوی پروتئین زیادی نیست – فقط 0.3 گرم در هر انجیر.
انجیر در ترکیه را معمولا در وعده های کوچک مصرف می کنند. یک انجیر مقدار قابل توجهی از ویتامین یا مواد معدنی را تامین نمی کند، اما یک انجیر مقادیر کمی ویتامین K، تیامین، ویتامین B6، پتاسیم، منگنز و منیزیم را تامین می کند.
یک انجیر خام کوچک با قطر 1 تا 1/2 اینچ (40 گرم) 30 کالری دریافت می کند که 93 درصد آن از کربوهیدرات، 4 درصد از پروتئین و 4 درصد از چربی تامین می شود.
انجیر منبع سالم کربوهیدرات و فیبر است که چربی، سدیم و کلسترول کمی دارد. انجیر حاوی منیزیم، پتاسیم، ویتامین K، ویتامین B6 و مس است.
انجیر از دیرباز با سلامتی و طول عمر در برخی فرهنگ ها مرتبط بوده است. برخی از مزایای سلامتی ادعا شده انجیر توسط تحقیقات پشتیبانی شده است.
اگرچه انجیر سرشار از قند است، اما آنتی اکسیدان های مهمی را فراهم می کند. محققان ترکیبات فیتوشیمیایی، به ویژه اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها را در انجیر تازه و خشک شناسایی کرده اند.
ظرفیت آنتی اکسیدانی انجیر با مقدار ترکیبات فنلی آن ارتباط زیادی دارد. مطالعات نشان دادهاند که انجیر تیرهتر مقادیر بیشتری نسبت به انجیرهای روشن دارد و پوست بیشتر از پالپ آن تامین میکند.
آنتی اکسیدان ها ممکن است به جلوگیری یا به حداقل رساندن آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک کنند. رادیکال های آزاد سموم محیطی هستند که ما در معرض آنها هستیم، مانند آلودگی هوا یا دود سیگار.
بدن شما همچنین رادیکال های آزاد می سازد. اعتقاد بر این است که آنتی اکسیدان ها به کاهش استرس اکسیداتیو (آسیب) ناشی از این رادیکال های آزاد کمک می کنند.
اگرچه محققان هنوز این رابطه را به طور کامل درک نکرده اند، اما اعتقاد بر این است که آنتی اکسیدان ها در پیشگیری از بسیاری از بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی عروقی، دیابت، بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون و بیماری های چشمی مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن نقش دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.