شاخهای که از یکی از هزاران درخت در این باغ زیتون ماری شکسته پر از متراکم کنده شده است، دارای برگهای قهوهای رنگ و چند جوانه ریز خشک شده است که در انتهای آن دستهبندی شدهاند.
برای آگوستین باوتیستا، شاخه داستانی را تعریف می کند و داستان در مورد محصولی است که محکوم به فنا است. به طور معمول، آن جوانه ها سبز و سالم هستند و می توانند 13000 گالن روغن زیتون در یک فصل تولید کنند.
این برای آقای باوتیستا، مردی 42 ساله با صدایی پررونق و موهای قرمز کوتاه، برای حمایت از همسر و دو فرزند خردسالش بیش از اندازه کافی است.
از ماه اکتبر، زمانی که زیتون از درختان تکان میخورد و در شبکههایی روی زمین جمع میشود، او خوش شانس خواهد بود که یک پنجم این مقدار را تولید کند.
او با لحن ناامیدانه مردی که دقیقاً در مرحله پذیرش غم و اندوه است، گفت: «من پول از دست خواهم داد. همانطور که او به اطراف زمین های خشک ملک خود نگاه می کرد.
واقعیتی را که کشاورزان زیتون اسپانیا با آن مواجه بودند، خلاصه کرد: بدون آب، بدون آینده. خشکسالی ده ها محصول را در سراسر اروپا ویران کرده است ذرت در رومانی، برنج در ایتالیا، لوبیا در بلژیک، و چغندر و سیر در فرانسه یکی از سخت ترین آسیب ها، محصول زیتون اسپانیا است که نیمی از روغن زیتون جهان را تولید می کند.
به گفته شورای بینالمللی زیتون، تقریبا نیمی از تولید اسپانیا میشود یک استان جنوبی محصور در خشکی به مساحت 5200 مایل مربع، تقریباً به اندازه کانکتیکات است که سالانه بسیار بیشتر از کل ایتالیا روغن زیتون تولید میکند. اغلب به آن پایتخت روغن زیتون جهان می گویند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.