سیر ترشی ممکن است شبیه چیزی باشد که نیاز به عادت کردن دارد. با این حال، پس از یک بار امتحان کردن، ممکن است متوجه شوید که بارها و بارها به سمت لیوان می روید
برخلاف سیر خام که طعمی تند و تند دارد، سیر ترشی دبه ای طعم ملایم و کمی شیرین به خود می گیرد. می توانید آن را به تنهایی یا به عنوان یک ماده غذایی در غذاهای خود بخورید تا طعمی منحصر به فرد به آن ها ببخشید. آن را با هر چیزی که دوست دارید بخورید امتحان کنید از ترکیب طعم اصلی شگفت زده خواهید شد!
فقط یک حبه سیر را در دهان خود بریزید وقتی که احساس می کنید یک میان وعده مقوی هستید. اگر شما هم مانند اکثر مردم هستید و سیر ترشی را دوست دارید، می توانید آن را از شیشه بخورید.
سیر خرد شده را با سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای، بروکلی یا پیاز مخلوط کنید. به جای پختن سبزیجات با سیر تازه خرد شده، می توانید از انواع ترشی استفاده کنید تا طعمی غنی به آنها بدهید. به سادگی چند حبه سیر ترشی را خرد کرده و به سبزیجات زیر اضافه کنید:
- لوبیا سبز
- فلفل قرمز
- کلم بروکلی یا کلم بروکسل
- گل كلم
- پیازها
سیر را به پنیر، سوسیس یا بشقاب میان وعده خود اضافه کنید. اگر میخواهید برای مهمانان خود یک تخته غذاخوری سرو کنید.
میتوانید انواع مختلفی از غذاهای لذیذ را سرو کنید و به آنها اجازه دهید ترکیبهای طعمی خود را ایجاد کنند. یک کاسه کوچک حبه سیر ترشی را نیز اضافه کنید تا طعم شیرینی، پنیر یا کراکر را بچشید.
آیا دوست دارید سیرتان نجیب تر باشد؟ سپس مقداری روغن زیتون فوق بکر با کیفیت بالا را روی میخک ها بپاشید تا عطر کمی شیرین آن ها ظاهر شود.
سیر ترشی را خرد کرده و در پاستا یا برنج پخته شده هم بزنید. سیر به خوبی با انواع غذاها می آید و طعم را به موادی که معمولاً به خودی خود طعم ملایمی دارند، می افزاید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.