شوید که از جمله سبزی هایی است که در کشور ما زیاد مصرف می شود، با طعم تند و مطبوع و همچنین فوایدی که برای سلامتی دارد خودنمایی می کند.
با افزودن شوید خشک کیلویی به سالادها و وعده های غذایی، شوید را می توان با کالری کم در رژیم های غذایی نیز استفاده کرد.
سینم ترکمن، متخصص تغذیه و رژیم غذایی بیمارستان مموریال شیشلی و شیلان آلیاماچ، متخصص تغذیه و رژیم غذایی بیمارستان مموریال دیکل، اطلاعاتی در مورد شوید ارائه کردند.
شوید یا Anethum graveolens یک گیاه دارویی فراوان است که در غذاهای اروپایی و آسیایی یافت می شود. شوید یکی از گیاهانی است که دارای برگهای نرم متناوب، رنگ سبز و ساقه ای باریک است.
شوید از نظر طعم معطر است. به طور گسترده ای برای افزایش طعم غذاهای مختلف استفاده می شود. اغلب با سس های ماهی قزل آلا، سیب زمینی و ماست همراه می شود.
شوید علاوه بر کاربردهای آشپزی، سرشار از انواع مواد مغذی است و به طور سنتی برای درمان انواع بیماری ها مانند مشکلات گوارشی، قولنج نوزادان و بوی بد دهان استفاده می شود.
شوید
شوید از خانواده جعفری می آید. معطر است، برگ های آن پر است. همچنین می توان از آن به عنوان ادویه با طعمی شبیه زیره استفاده کرد. فیبر بالایی دارد و کالری کمی دارد.
شوید از نظر ارزش غذایی نیز غنی است. در 100 گرم شوید، 43 کالری، 61 میلی گرم سدیم، 738 میلی گرم پتاسیم، 85 میلی گرم ویتامین C، 208 میلی گرم کلسیم، 6.6 میلی گرم آهن، 55 میلی گرم منیزیم وجود دارد.
بذر شوید به اندازه شوید مفید است. به عنوان مثال، یک قاشق غذاخوری دانه شوید حاوی کلسیم در نصف لیوان شیر است. بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری در شوید وجود دارد، از جمله ویتامین A. به عنوان مثال، ویتامین A یک ویتامین ضروری برای یک سیستم ایمنی سالم است.
نقش مهمی در سلامت باروری در مردان و زنان دارد. به طور مشابه، ویتامین C موجود در آن از ایمنی حمایت می کند. شوید حاوی آنتی اکسیدان های قوی است. شوید تازه حاوی روی نیز می باشد.
اگر محاسبه از 100 گرم شوید باشد، ارزش غذایی شوید که معادل 17 کیلو کالری است و همچنین حاوی مقادیر زیادی اسید فولیک و منگنز است، به شرح زیر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.