اگر پودر را به درستی درست کنید و در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود، باید پنج سال ماندگاری داشته باشد.
شما ممکن است در نظر داشته باشید که دسته های یک وعده را در یک مهر و موم خلاء قرار دهید. سپس بسته های یک نفره را در ظرف بزرگتری قرار دهید تا در یخچال نگهداری شود.
اگر نمی توانید پودر گوشت را در یخچال نگهداری کنید، از مکانی خنک و تاریک به دور از نور خورشید و هر منبع گرمایی استفاده کنید. این کار به تازه ماندن پودر کمک می کند و از جمع شدن بیش از حد آن جلوگیری می کند.
از آنجایی که پودر حاوی مواد نگهدارنده یا مواد ضد جوش مانند پودرهای گوشتی که به صورت تجاری خریداری می شود، نیست، پودر گوشت خانگی کمی جمع می شود. تکان دادن پودر قبل از استفاده به رفع توده کمک می کند.
اگر اغلب از پودر به عنوان منبع اصلی پروتئین یا به عنوان یک پروتئین جایگزین در رژیم غذایی خود استفاده می کنید، به احتمال زیاد نیاز دارید که مقدار بیشتری برای صرفه جویی در زمان بسازید تا زمانی که پودر گوشت تمام می شود، مقدار بیشتری از آن تهیه کنید.
هنگامی که پودر گوشت را اضافه می کنید، به سادگی 1-2 قاشق غذاخوری (در هر وعده) روی غذای خود بپاشید (همچنان که میل کنید) تا ارزش غذایی و طعم آن افزایش یابد. به عنوان مثال، به برنج اضافه کنید تا غذای متعادل تری داشته باشید.
اکنون، به جای یک وعده غذایی حاوی کربوهیدرات، مقداری پروتئین نیز دارید.
همچنین می توانید پودر گوشت را برای جایگزینی آرد در پخت و پز به ویژه در محصولات پخته شده مانند پنکیک، وافل، کلوچه، پروتئین، نان، کلوچه و غیره آزمایش کنید. .
به عنوان مثال، می توانید با جایگزین کردن 1/3 فنجان پودر گوشت برای هر فنجان آرد در دستور غذا شروع کنید. ببینید چگونه طعم آن را دوست دارید و بر اساس آن تنظیم کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.